Lusteri Industrijski Stil

Lusteri Industrijski Stil. Industrijski dekor postaje sve popularniji zahvaljujući svom ogoljenom pristupu i mogućnosti kombinovanja sa drugim stilovima. Mika 350 je nova interpretacija klasične industrijske lampe, harmonija udaljenosti i proporcije. Ova viseća lampa/luster je savršen spoj kontrasta, kombinujući klasičan i moderan stil, domaći i industrijski.

Hangeleuchte Sven 3xe27 60w 230v

Predstavljeno Hangeleuchte Sven 3xe27 60w 230v

Prema dizajneru, mika 350 je jedinstven proizvod, tretiran sa profesionalizmom i brigom tokom proizvodnog procesa. Rasvjeta je važan aspekt u uređenju doma. Ova viseća lampa/luster je savršen spoj kontrasta, kombinujući klasičan i moderan stil, domaći i industrijski.

Industrijski i urbani stil potkrovlja zahtijeva promišljen odnos prema izboru lustera i rasvjetnih tijela općenito.

Ova viseća lampa/luster je savršen spoj kontrasta, kombinujući klasičan i moderan stil, domaći i industrijski. Namjena prostora određuje jakost i tip rasvjete, a ispravna rasvjeta omogućava vizuelnu komfornost, tj. Mika 350 je nova interpretacija klasične industrijske lampe, harmonija udaljenosti i proporcije. Prema dizajneru, mika 350 je jedinstven proizvod, tretiran sa profesionalizmom i brigom tokom proizvodnog procesa. Bitan najnovije popularne od manje prema većoj cijeni od veće prema manjoj cijeni. Bilo da se vašim životnim prostorom proteže ovaj stil ili želite nekom do gore navedenih da dodate dozu industrijskog. Industrijski dekor postaje sve popularniji zahvaljujući svom ogoljenom pristupu i mogućnosti kombinovanja sa drugim stilovima.

Hangeleuchte Sven 3xe27 60w 230v

24.05.2016 · napravite luster u industrijskom stilu. .. 24.05.2016 · napravite luster u industrijskom stilu.

Popular posts from this blog